Șoferi sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive, suprinși într-o singură noapte pe șoselele din Caraș Severin

Noapte grea pentru polițiștii rutieri din Caraș Severin. În decurs de câteva ore aceștia au depistat trei persoane care au condus sub inflența băuturilor alcoolice, a drogurilor și chiar fără a deține permis.

Conform unui comunicat transmis de IPJ, vineri seara, în jurul orei 20.54, polițiștii din Moldova Nouă au oprit pentru control, pe DN 57, în localitatea Coronini, un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din Moldova Nouă. Acesta a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, aparatul Drugtest indicând rezultat pozitiv pentru 3 substanțe psihoactive. Bărbatul de 28 de ani a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

De asemenea, la ora 23.30, polițiștii din Bocșa au oprit pentru control, pe strada 1 Decembrie 1918 din oraș, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus,  bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal în cauză.

În cursul zilei de vineri, la ora 16.25, polițiștii din Oțelu Roșu au oprit pentru control pe strada Revoluției din oraș, un autoturism condus de un bărbat, care figura având dreptul de a conduce suspendat. Și în acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările.

Polițiștii rutieri desfășoară zilnic, acțiuni pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere și pentru prevenirea victimizării prin accidente pe drumurile publice.

De același autor

Related Articles