O minoră a fost lovită pe trecerea de pietoni, iar șoferul a părăsit locul accidentului

Poliţiştii Biroului Rutier Lugoj au fost sesizaţi, sâmbătă, despre faptul că o persoană necunoscută, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din municipiul Lugoj, a surprins şi accidentat o minoră de 12 ani care se afla angajată în traversarea corectă a drumului public. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că fata a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Hunedoara, care a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi recoltarea de probe biologice. Din baza de date a Poliţiei a reieşit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie, conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi refuzul ori sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cele mai citite

Related Articles