Silvicultorii de pe Valea Cernei sunt pregătiți pentru… deschiderea sezonului turistic!

Deschiderea sezonului estival se apropie cu pași repezi pe Valea Cernei, iar pentru silvicultorii din Băile Herculane este o perioadă de activitate intensă, pentru a pregăti baza turistică de care dispune Ocolul Silvic în zona 7 Izvoare : un camping și căsuțe turistice!

Și în acest an am făcut igienizarea locurilor respective, ne-am pregătit, am zugrăvit, am făcut curățenie, am tuns iarba, am pregătit efectiv locurile de cazare! Locurile noastre de cazare sunt în 20 de camere – cu câte trei locuri în fiecare cameră -, este vorba de căsuțele din apropierea campingului și din apropierea acelor cădițe cu apă termală, unde toată lumea vine și se tratează! Încercăm să le oferim cele mai bune condiții turiștilor noștri, la fel și în campingul alăturat îi așteptăm pentru a-și amplasa corturile, unde le oferim pază, le oferim curent electric, toalete, apă curentă și toate beneficiile unei șederi plăcute aici la noi!, ne-a declarat ing. Grigore Bardac – șeful Ocolului Silvic Băile Herculane.

Turiștii cazați în zona 7 Izvoare de pe Valea Cernei pot îmbina cu succes efectele apelor termale de aici cu farmecul obiectivelor turistice naturale pe care Valea Cernei le oferă din plin turiștilor! Le putem oferi informații despre locurile care pot fi vizitate, despre traseele turistice din apropiere pe care ei pot să le parcurgă și nu sunt puține la număr, îi îndrumăm spre diverse obiective pe care vor să le viziteze, alte activități ținând doar de ei!, ne precizează șeful silvicultorilor de pe Valea Cernei!

Paul-Sever SMADU