Și farmaciștii cărășeni s-au imunizat astăzi împotriva SARS CoV-2. Pavel Roșca:”Vaccinul este de calitate, nu vă fie frică!”

Procesul de imunizare împotriva SARS CoV- 2 continuă şi astăzi la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Farmaciştii cărăşeni au fost primii în această dimineaţă care s-au vaccinat.

Dintre cei 7 care s-au prezentat la cel mai mare spital din Caraș-Severin, niciunul nu a avut reacţii alergice, imunizarea desfăşurându-se în cele mai bune condiţii. Alături de ei s-a vaccinat şi preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin, Pavel Roşca care îndeamnă oamenii să le urmeze exemplul pentru stoparea pandemiei de SARS CoV-2.

A decurs totul foarte bine și foarte repede și profesionist, firește că noi farmaciștii suntem în linia întâi și promovăm foarte mult vaccinarea împotriva SARS CoV-2. Mă bucur că s-au vaccinat foarte mulți colegi, eu astăzi am venit cu un grup de 7 colegi și mesajul nostru pentru întreaga populație este simplu, să nu ezite când vine vorba de vaccinare pentru că este singura cale de a rezolva și de a scăpa de această pandemie.

Deci este un proces foarte sigur, manageriat de profesioniști, nu există niciun risc, vaccinarea nu este dureroasă iar vaccinul este de bună calitate”, ne-a declarat imediat după ce s-a vaccinat președintele Colegiului Faramaciștilor din Caraș-Severin, Pavel Roșca.

De la această oră în cadrul Spitalului Judeţean Reşiţa se vaccinează şi medicii stomatologi din Caraş-Severin în frunte cu președintele lor, Raluca Soran.

Cele mai citite

Related Articles