Servicii complete: sex și droguri în saloanele de masaj

Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii D.I.I.C.O.T au efectuat în această dimineață percheziții în 14 imobile din Timiș și Arad, la persoane bănuite că fac parte din grupări infracționale specializate în proxenetism și trafic de droguri. Anchetatorii au indicii că 11 femei erau încurajate să practice prostituția în saloane de masaj erotic unde erau distribuite și droguri.

“În cauză s-a reținut că, în perioada iunie 2021 – mai 2023, sub paravanul a patru societăţi comerciale, au fost constituite două grupuri infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism, în variantele înlesnirii practicării prostituţiei şi tragerii de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către un număr de 11 persoane de sex feminin. Activitatea a fost desfășurată în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde au fost distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, clienţilor celor două stabilimente.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara urmează a fi conduse 21 de persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale”.

Suportul de specialitatea a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Unității Teritoriale de Analiză a Informației Timișoara. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Alba, Iași, Cluj, Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

Reprezentanțíi D.I.I.C.O.T fac precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

1 COMENTARIU

  1. S-au trezit şi retardații mintal în uniformă şi robă la ,, jumatea ” lu’ 2023 , deşi internetul este plin de astfel de anunțuri ( în toată țara ) de ,, enşpe mii de ani ” ; curvele se plasează prin ,, rotație ” ( ,, se strâng la şurub precum chiuloasa ” , unde şuruburile sânt zone ale țării ) … azi la Timişoara , mâine-n toată țara ))::

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles