Sergiu Adrian Toma, cel mai tânăr primar din România promite cetăţenilor din Rusca Montană normalitatea anului 2020

La doar 24 de ani, Sergiu Adrian Toma este, poate, cel mai tânăr primar din România. Câştigător la recentele alegeri locale în comuna Rusca Montană, noul edil spune că elementul principal care a dus la reuşita sa este sinceritatea. Toma Sergiu Adrian a promis cetăţenilor normalitatea anului 2020 – apă, canal, gaz şi drumuri asfaltate.

Elementul a fost sinceritatea, am demonstrat că se poate câştiga şi printr-o campanie curată şi frumoasă. Am fost sincer şi în urma unor discuţii cu cetăţenii am ajuns la concluzia că ei doresc normalitate, normalitatea anului 2020, asta însemnând canalizare, drumuri asfaltate, apă curată la robinete şi problema cu gazul să o rezolvăm. Acestea sunt proiectele mari pe care mi le propun pentru următorul mandat. Ştiu că va fi greu dar nu imposibil. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată.

Sergiu Adrian Toma, candidatul PMP a obţinut 384 de voturi, câştigând fotoliul de primar al comunei Rusca Montană. Fostul edil Adorian Solomonesc – Pro Caraş-Severin a fost aproape de a obţine un nou mandat, a pierdut la o diferenţă de 34 de voturi.

FOTO – expressdebanat.ro

De același autor

Related Articles