Șeful Poliției Române, chestorul Benone-Marian Matei este așteptat la sediul Poliției din Arad pentru a verifica stadiul anchetei. La Poliția Arad se află încă de la începutul acestei anchete adjunctul șefului Poliției Române.

Până acum au fost audiate toate persoanele din anturajul omului de afaceri pentru a se stabili care putea fi motivul care să fi dus la asasinarea lui. Potrivit unor surse din anchetă există un cerc de suspecți.

Ioan Crişan a murit în 29 mai, după ce maşina pe care o conducea a explodat. Necropsia a confirmat identitatea omului de afaceri şi arată că acesta a murit la câteva secunde după ce maşina a sărit în aer. Două zile mai târziu, în 31 mai, procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad, în care Ioan Crișan și-a pierdut viața, la omor cu premeditare. Anchetatorii au descoperit două tipuri de ADN pe explozibilul din automobilul omului de afaceri.

Cei care achetează acest caz iau în calcul varianta în care explozia mașinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă, iar bomba ar fi fost activată de la distanţă. Oamenii legii așteaptă și finalizarea expertizei asupra bombei, pentru a-și da seama ce fel de explozibil a fost folosit.

Pentru a-l prinde pe cel care a pus la cale asasinatul, polițiștii colaborează cu anchetatori din alte state europene, deoarece comanda este posibil să fi venit din afara României.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.