Secţia de Pediatrie a Spitalului Orăşenesc din Moldova Nouă are un salon de recreere pentru micuţii internaţi în cadrul unităţii medicale. Profesorii, părinţii şi elevii de la Liceul Tehnologic Clisura Dunării sunt cei care au strâns banii necesari pentru această investiţie şi s-au ocupat pas cu pas de amenajarea spaţiului.

A ieşit o minune de salon, ne-a declarat medicul pediatru Lucica Stoica! Prin intermediul Radio România Reşiţa, aceasta le mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat în acest proiect.

„Directorul Liceului Tehnologic Clisura Dunării a aflat că avem un spaţiu care poate fi amenajat pentru copiii care sunt internaţi în cadrul unităţii medicale din Moldova Nouă. Noi încercăm în secţia de Pediatrie să le oferim micuţilor cele mai bune condiţii să nu simtă că sunt în spital. Un mediu relaxant asta ne-am dorit iar factorii implicaţi au venit şi au acţionat.

Asociaţia părinţilor a fost extrem de implicată. Părinţii, profesorii şi elevii au strâns bani, jucării şi rechizite şi acest salon, cu sprijinul acestor oameni cu suflet s-a transformat într-un loc de recreere pentru cei mici. Aici pot desena, se pot uita la desene şi se pot juca, practic au toate condiţiile şi le mulţumim pentru generozitate. Lumea se oferă în continuare să ajute cu siguranţă nu ne oprim aici, continuăm!„, ne-a declarat medicul Lucia Stoica.

Întreaga investiţie depăşeşte 3.300 de lei, bani adunaţi de Asociaţia Părinţilor din cadrul Liceului Tehnologic Clisura Dunării. Uşa, televizorul şi linoleumul au fost achiziţionate cu ajutorul unor firme din oraş.