Se lucrează intens la DJ 608 Rusca Teregova – Cornereva – Plugova

Prezent ieri în Caraş-Severin, secretarul de stat Ovidiu Cîmpean, de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a evaluat stadiul lucrărilor la DJ 608 Rusca Teregova – Cornereva – Plugova, unul dintre cele mai importante proiecte cu finatare europeană derulat de Consiliul Judeţean.

Demnitarul a fost insoţit de preşedintele forului judeţean, Romeo Dunca, primarul Reşiţei, Ioan Popa şi senatorul Marcel Vela care a declarat că, acest drum reprezintă o deschidere pentru turismul din zonă.

„Am fost și eu în teren împreună cu domnul ministru secretar de stat şi cu domnul Dunca, la investiția care leagă comuna Teregova de comuna Cornereva, DJ608, și vreau să îl felicit pe domnul președinte, Romeo Dunca, pentru felul în care se implică, și vreau să vă spun că dacă la majoritatea proiectelor se caută soluții pentru a se suplimenta finanțarea la o investiție fie din cauza prețului la forța de muncă, fie la materialele de construcție, fie la energie, și inclusiv guvernul a asigurat un temei legal pentru a se actualiza preţurile, la această investiție extrem de importantă, repet, pentru comuna Cornereva şi pentru comuna Teregova, pentru cetățenii celor două comune foarte mari, un drum de 41 de kilometri, într-o zonă superbă are o implicare și o consecință extraordinară. Acest drum va deschide potențialul turistic. Astfel, cei care doresc, pot merge din acest weekend în condiții civilizate la lacul de la Rusca Teregova, pe un drum finalizat pe acest tronson, la cel mai alt standard,” a declarat senatorul Marcel Vela

Preşedintele Consiliului Judeţean Caras-Severin, Romeo Dunca, a declarat cã, pânã la sfârsitul acestui an se vor încheia si lucrãrile de asfaltare de pe celãlat versant , dinspre Herculane.

„Cred că până la sfârșitul anului vom putea ajunge la lac și într-o parte și din alta a drumului pe asfalt. Sigur, mai puțin mai puțin pe intravilan unde rîmân să se finanțeze lucările de apă și canal și în cursul anului viitor să venim și acolo cu covoare asfaltice.” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caras-Severin, Romeo Dunca.

De același autor

Related Articles