Se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile din Caraş-Severin

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă pe drumurile din Caraş-Severin.

“Pe toate drumurile montane şi pe toate drumurile judeţene din Caraş-Severin, circulaţia este deschisă. S-a intervenit preventiv pe mai multe drumuri, în special cele montane şi cele care sunt la altitudine mai mare, şi până la această oră nu avem sesizări şi reclamaţii referitoare la starea drumurilor, numaă că se circulă în condiţii de iarnă,” ne-a transmis Ştefan Markovsky, reprezentantul Comandamentului de Iarnă al Directiei de Drumuri Judeţene Caraş- Severin.

Utilajele pentru deszăpezire au ieșit pe drumuri în cursul nopții trecute și s-a acționat/patrulat cu 51 de auto-utilaje cu lamă și răspânditor și circa 230 tone de material antiderapant, anunță Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara. În județul Caraș-Severin au fost pe teren 18 utilaje care au acționat pe DN 57, DN 57B, DN 58B, DN 6, centura Domașnea, DN 58, DN 68.

Conform ANM, în zona de vest a ţării, vremea va continua să se răcească şi va fi închisă. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse vor fi precipitaţii. Ziua acestea vor fi predominant sub formă de ploaie la câmpie şi mixte în zonele de deal, iar în cursul nopţii vor predomina ninsorile. La munte va ninge şi se va depune strat de zăpadă consistent. Pe arii restrânse, cantităţile cumulate de apă vor depăşi 15-25 l/mp. Vântul va sufla în general moderat accentuând senzaţia de frig. La munte vântul va viscoli ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 5 grade celsius.

Cele mai citite

Related Articles