Se caută ajutoare pentru ca Moș Crăciun să ajungă anul acesta la fiecare copil refugiat din Ucraina, ajuns în Timișoara

Asociația LOGS, principalul actor umanitar pentru refugiatii din Ucraina stabiliți în Timișoara, invită timisorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strangere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara. 

Timisorenii sunt încurajați alături de copii, sa pregateasca cate 1 cutie cu dulciuri, rechizite școlare, mănuși și căciulă, șosete, jucării în funcție de vârstă și gen, carte de colorat și creioane colorate, o felicitare  scrisă de preferat în engleza sau cu google translate direct în ucraineană sau orice alte idei creative care vor pune un zâmbet pe fețele copiilor refugiați din Ucraina. 

Flavius Ilioni Loga, președinte Asociația LOGS: “De Crăciun ne asigurăm ca Moș Crăciun trece pe la fiecare copil din Ucraina și alte țări care sunt acum în Timișoara. Căutăm 300 de timisoreni dornici sa pregateasca cu mâinile lor un cadou din bunatatea inimii pentru copii care spun acum Timișoarei casa” 

Fiecare cadou trebuie sa fie etichetat pentru 1 grup de varsta: 2 – 5 ani, 6 – 8 ani, 9-12 ani, 13 – 15 ani) și menționat genul copilului pentru care se pregateste cadoul. Pachetele nesigilate, pentru o verificare de siguranță se depun personal la Casa LOGS până pe 16 Decembrie, ora 17:00 la Casa LOGS, Str. Arieș Nr. 16, Timișoara. Timisorenii care nu pot pregăti singuri un cadou pot dona direct bani pentru cadouri  prin transfer bancar cu mențiunea „Cadoul de sub brad” pentru Asociația LOGS – Grup de Inițiative Sociale, Cont RON:  

În Timișoara locuiesc peste 1000 de refugiați din Ucraina, în special mame cu copii, 320 de copii cu varste intre 2 și 15 ani sunt înregistrați în baza de date a Asociației LOGS și sunt asistati în procesul de integrare de către angajații și voluntarii asociației cu servicii de consiliere socială, cursuri de limba romana, accesarea pieței muncii, activități educaționale si recreative si asistență financiara sub forma de alimente sau tichete sociale. 

Flavius Ilioni Loga, președinte Asociația LOGS: “Cei peste 300 de copii din Ucraina vor primi cadourile în cadrul unei petreceri de Crăciun ce va avea loc pe data de 21 Decembrie la Centrul de Afaceri din Timișoara. Moș Crăciun a confirmat deja ca ajunge, plus cateva grupuri de colindatori si suntem siguri că toate cadourile vor fi pregatite sub brad, pentru prietenii noștri mici din Ucraina”.

Pentru orice informații privind pregătirea pachetelor, Larisa de la LOGS vă stă la dispoziție prin mesaje pe WhatsApp la numărul 0763405728.

De același autor

Related Articles