Schimbare de ştafetă la Casa Corpului Didactic

fost si actual

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Casa Corpului Didactic a judeţului Caraş-Severin astăzi s-a oficiat schimbarea de conducător şi de generaţii. Profesorul Nicoleta Marcu a fost instalat oficial în fruntea acestei instituţii de învăţământ în locul fostului conducător, Tudor Deaconu, ajuns la vârsta de pensionare.

Schimbarea de ştafetă a fost făcută de inspectorul şcolar general Nicolae Grindeanu care a citit cele două ordine de ministru, de eliberare din funcţie şi respectiv de numire , nu fără a trece în revistă şi istoria acestei  prestigioase instituţii de formare continuă a cadrelor didactice. Cu regretul că vârsta nu-i mai permite ocuparea unei funcţii de conducere, Tudor Deaconu a menţionat că pentru el a venit  momentul  împlinirii şi al mulţumirii după o lungă perioadă în care a făcut cunoscută instituţia nu doar în ţară dar şi în afara ei.

Cea mai emoţionată a fost desigur noua conducătoare a Casei Corpului Didactic, Nicoleta Marcu. Aceasta a mulţumit tuturor pentru sprijinul acordat , chiar şi în momentele de cumpănă şi a promis să ducă mai departe prestigiul acestei instituţii. Deoarece atât ea cât şi alte cadre didactice sunt angrenate în această perioadă într-o serie de concursuri, inspecţii şi examinări, reuniunea s-a încheiat la  scurt timp după ce au fost transmise toate felicitările. (Daniela Tudor)

De același autor

Related Articles