Un poliţist aflat în timpul serviciului a fost lovit aseară de un autoturism al cărui şofer nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Incidentul s-a petrecut pe strada Măgura din Bocşa.

Poliţistul se afla în dispozitivul de menţinere a ordinii publice la o secţie de votare. El nu a suferit vătămări corporale şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În schimb, autorul faptei a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei pentru luarea măsurilor legale ce se impun. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În această noapte, în jurul orei 22.35, un bărbat de 33 de ani din Bocșa, în timp ce s-a pus în mișcare de pe loc, la volanul unui autoturism, pe strada Măgura din Bocșa, ar fi acroșat cu autoturismul un polițist aflat în timpul serviciului, în dispozitivul de menținere a ordinii publice la o secție de votare.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițistul nu a suferit vătămări corporale și nu a fost necesară intervenția personalului medical. Bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale. Având în vedere numărul mare de persoane care s-a adunat la fața locului, polițiștii și jandarmii au intervenit, restabilind ordinea și liniștea publică.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

FOTO: https://www.infocs.ro/