Scade numărul îmbolnăvirilor cu Covid, în România. Un singur focar și în Caraș-Severin

În ultimele 24 de ore, în România, grupul de comunicare strategică a raportat peste 7000 de persoane infectate cu Covid 19. S-au înregistrat şi 85 de decese.

În Caraş-Severin, în acest interval, au fost confirmate 86 de persoane pozitive, iar în spitalele din judeţ sunt internaţi 166 de pacienţi cu SARS CoV-2, dintre care 16 sunt la ATI. Tot în același interval, 11 persoane s-au reinfectat, ne-a transmis Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.

În judeţul Caraş-Severin, un singur focar de Coronavirus a mai rămas activ; este vorba despre un focar familial, aflat în municipiul Reşiţa. De câteva zile nu a mai fost confirmat altul nou, astfel că Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică confirmă o scădere a infecţiei comunitare cu noul virus.

Cele 3 spitale din judeţ: Reşiţa, Caransebeş şi Oraviţa, sunt pline de pacienţi infectaţi, iar cele mai grave cazuri sunt în rândul persoanelor care au refuzat să se vaccineze anti COVID.

În România, în unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate, în secțiile de COVID-19, este de 9.564; cu 387 mai multe decât în ziua anterioara. De asemenea, la ATI sunt internate 1.101 persoane, cu 3 mai puține, decât în ziua anterioara. Dintre cei 1.101 pacienți internați la ATI, 965 sunt nevaccinați.

Din totalul pacienților internați, 637 sunt minori, 630 fiind internați în secții, cu 75 mai mulți, decât în ziua anterioara și 7 la ATI, similar cu ziua anterioară.

Sursa foto:RRR

De același autor

Related Articles