[FOTO] Satul lacustru din Berzasca este asaltat de turişti

Dacă în Dubai există o insulă artificială în formă de palmier, românii, în special cărăşenii se pot lăuda cu primul sat lacustru în formă de iaht.

Realizat cu fonduri europene,complexul care cuprinde 15 căsuţe rustice de vacanţă,suspendate pe piloni deasupra Dunării,din comuna Berzasca,judeţul Caraş Severin,a fost deschis în urmă cu trei săptămâni.

Deşi administratorul ar fi preferat ca inaugurarea să aibă loc anul viitor,având în vedere că sezonul vacanţelor se apropie de final,a fost convins până la urmă de nenumăratele cereri venite din partea turiştilor.

“Complexul are 15 bungalow-uri compuse dintr-o o cameră de zi, dormitor şi grup sanitar. Nu lipseşte nici terasa cu vedere la Dunăre. Costul unei căsuţe lacustre este de 250 de lei pe zi. Deşi situat în Caraş-Severin, paradoxal, cei mai mulţi turişti provin din Iaşi, Bacău, Suceava, Brăila, Cluj Napoca şi Bucureşti. Până acum doar două familii de cărăşeni au petrecut un week-end aici. Anul viitor avem în plan şi construirea unui restaurant”, a declarat pentru Radio Reşiţa,administratorul complexului Sorin Liubimirescu.

Pentru o experienţă inedită,nu rataţi unicul sat lacustru din România.

(Valentina Adam)

foto:facebook

2 COMENTARII

Comments are closed.

De același autor

Related Articles