Şase noi proiecte pentru Oraviţa, prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă

Primarul oraşului Oraviţa îşi menţine un loc fruntaş în rândul edililor care aduc bani în comunităţile pe care le administrează.

Astăzi, la sediul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Costel Dumitru Ursu a semnat şase proiecte prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componenta 10 – Fondul Local, runda a doua, valoarea acestora fiind de aproape 30 milioane de lei.

Primele două proiecte se referă la asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – realizarea de piste pentru biciclete în oraşul Oraviţa, iar cel de-al treilea prevede construirea de locuinţe pentru medici şi profesori.

Este modul în care ne asigurăm că îi păstrăm în oraşul nostru, dar şi o oportunitate de a atrage şi alţi specialişti prin facilităţile pe care le vom putea oferi, a declarat primarul Costel Dumitru Ursu.

Spitalul Orăşenesc şi Casa de Cultură George Motoia Craiu vor fi reabilitate termic, şi tot cu fonduri prin PNRR va fi realizat Planul urbanistic general al oraşului.

Amintim, în primăvara anului trecut, oraşul Oraviţa a fost dat exemplu fiind pe primul loc pe ţară la proiectele depuse pe componenta Valul Renovării din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

De același autor

Related Articles