Săptămâna Prevenirii Criminalității a debutat la Reșița cu o tâlhărie

Un bărbat de 40 de ani a fost victima unei tâlhării, comisă ziua în amiaza mare, într-o zonă aglomerată din Reșița. Fapta s-a petrecut luni, într- stație de autobuz de pe bulevardul Republicii, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

Ieri, în jurul orei 15.00, în timp ce se aflau în stația de autobuz „Victoria”, din Reșița, doi reșițeni în vârstă de 46 de ani, l-ar fi abordat pe un bărbat de 40 de ani, pe care l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței, sustrăgându-i telefonul mobil. Cei doi agresori au fost identificați în scurt timp de polițiști, bunul sustras fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.

Suspecții se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Caraș-Severin, fiind  bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În cauză a fost întocmit dosar penal, persoanele reținute urmând a fi prezentate în cursul zilei de astăzi, procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru dispunerea măsurilor legale.

Autoritățile fac precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

foto: arhivă

De același autor

Related Articles