Salarii mai mari pentru şoferii autobuzelor reşiţene

Consilierii locali a fost convocaţi, astăzi, în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi au fost trecute 27 de proiecte cărora li s-au adăugat alte 11 în regim de urgenţă.

Şedinţa a fost condusă de consilierul Popescu Hadrian Constantin. Punctul cel mai discutat a fost cel legat de majorările salariale aplicate şoferilor de la societatea de transport locală. Administratorul societăţii TUR, Dănuţ Jurubescu spune că majorările au fost posibile, urmare a economiilor de carburanţi. De asemenea au fost obţinute economii şi prin regândirea modului de utilizare a mijloacelor de transport, în funcţie de orele de vârf spune Jurubescu:

În cadrul aceleeaşi şedinţe a fost reînoit contractul de închiriere pentru grădiniţa creşă PP7 din cartierul Moroasa. Semnat pentru întâia oară în urmă cu 8 ani, de primăria Reşiţa şi UCM Reşiţa SA în calitate de proprietar, contractul de închiriere al imobilului creşă şi grădiniţă PP7 din cartierul Moroasa, a suferit de-a lungul anilor o serie de modificări consemnate în acte adiţionale ale contractului reînoit anual.

Potrivit unei hotărâri de consiliu local adoptată în anul 2012, cuantumul chiriei pe care o are de plătit administraţia locală, uzinei reşiţene, este de 4904 euro fără TVA, la care se adaugă alţi 915 euro achitaţi de Direcţia de Asistenţă Socială. În total, se plătesc lunar 5820 de euro fără TVA iar până la expirarea noului contract în 31 octombrie 2020, se vor achita, din bugetul local, 64 de mii de euro.

De același autor

Related Articles