Ruga de la Măureni s-a terminat cu o tragedie. O fetiţă de 13 ani a murit

O adolescentă de 13 ani a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22.20, pe DN 58 B care străbate comuna cărășană. Tânăra se întorcea acasă cu bunicii și a fost surprinsă de un autoturism de teren cu volan pe dreapta, înmatriculat în Irlanda. Bunicul fetei se află în stare gravă la spital, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneţ:

„La fața locului, polițiștii orașului Bocșa au stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Mehedinți, a condus un autoturism din direcția Timișoara spre Reșița, iar în centrul localității Măureni, pe trecerea de pietoni, a lovit o minoră de 13 ani și un bărbat de 61 de ani, din Măureni, angajați regulamentar în traversarea străzii. În urma accidentului a rezultat decesul minorei și rănirea gravă a bărbatului de 61 de ani”.

acc Maureni 2

Şoferul mehedinţean a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

(Sebastian Dragomir)

Foto: www.infocs.ro

De același autor

Related Articles