Președintele Consiliului Județean Caraş-Severin, Romeo Dunca a fost prezent astăzi la Direcţia de Drumuri Județene Caraș-Severin unde a făcut o primă analiză a situației în care se află departamentul care se ocupă de infrastructura județului.

Președintele Romeo Dunca s-a informat în legătură cu organigrama care numără 43 de posturi, a achizițiilor pentru contractele de deszăpezire și a bugetului alocat infrastructurii rutiere în ultimii trei ani. La întrebările preşedintelui a răspuns directorul Direcției de Drumuri Județene, inginerul Gabriel Stika.

Dunca a transmis că direcția care se ocupă de infrastructura rutieră din Caraș-Severin nu reprezintă decât un „ombilic intermediar“ care nu are muncitori specializați în componență și nici utilaje pentru reabilitarea tronsoanelor județene. De asemenea, președintele ales al Consiliului Județean l-a întrebat pe directorul DDJ-urilor dacă este mulțumit de performanța în activitatea de șef al drumurilor județene și dacă nu dorește să își înainteze o demisie de onoare. Directorul executiv al Direcției Drumuri Județene Caraș-Severin, inginerul Gabriel Stika a ținut să precizeze că nu va demisiona decât în urma unui control audit și a menționat că și-a depus întreaga pricepere în slujba bunului mers al direcției pe care o are în subordine.

La finalul întrevederii Romeo Dunca a vorbit despre o iminentă desființare a Directiei, pe care o consideră, prin obiectul de activitate al acesteia drept un intermediar de servicii pentru Consiliul Județean Caraș-Severin iar rolul directiei ar putea fi îndeplinit de specialiștii departamentelor de achiziții, evidență și contabilitate pe care administratia judeteană îi are deja disponibili în structură.

1 COMENTARIU

Comments are closed.