Romeo Dunca: Pierderile şi furtul de apă de la Aquacaraş sunt mai mari de 60%

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca a făcut publică prima concluzie a vizitei efectuată la Aquacaraş. Potrivit acestuia, pierderile şi furtul de apă sunt mai mari de 60%, în condiţiile în care nu ar trebui să depăşească 20%.

Romeo Dunca a precizat că preţul de 8 lei /metru cub reclamat de populaţie este de fapt 4 lei pentru apă şi 4 pentru canal. Tariful este foarte apropiat de cel practicat de AquaTim şi mai mic decât a altor societaţi similare din ţară. Pentru audit va trebui să mai aşteptăm, este mult de analizat , a concluzionat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca.

Pierderile nu ar trebui să depășească 20% din cantitate ceea ce înseamnă că eliminând furtul am putea recupera enorm de mulţi bani. Cheia de îmbunătățire a situației cu sumele rezultate ar fi următoarea. 50 % la eliminarea pierderilor financiare si 50% sub forma de reduceri la factura către consumator astfel încât să avansam în clasamentul pretului serviciilor respective pe țară.  Despre audit va trebui să mai așteptăm.  E mult de analizat. Joi, la 10.30  sunt la Direcția de drumuri și săptămână viitoare marţi, doresc o întâlnire cu toţi cei responsabili de deponeul de la Lupac şi cu operatorii de colectare gunoi.

De același autor

Related Articles