Românii au fost impresionați de modestia și amabilitatea Regelui Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea, aflat în aceste zile în România, a daţ marţi, o recepţie la Viscri, la împlinirea a 25 de ani de la prima sa vizită în ţara noastră, ocazie cu care suveranul a ţinut să îi întâlnească pe toţi cei cu care, de-a lungul timpului, a colaborat.

Turiștii sosiți din toate colțurile țării, la Viscri, au fost impresionați de modestia și amabilitatea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii.

În timp ce unii i-au adus diferite suveniruri sau flori, alții au venit de la distanțe mari doar pentru a-l vedea. Unii au așteptat chiar și câteva ore pentru a-l vedea.

Printre invitaţii Regelui Charles al III-lea la recepție s-a regăsit şi fostul premier Dacian Cioloş, alături de soţia sa, îmbrăcaţi în port popular – Dacian Cioloş purtând o cămaşă din zona Moldovei, cumpărată de la un târg pe care l-a organizat în 2013, în calitate de comisar european, în timp ce soţia sa, Valérie Cioloş-Villemin, avea un costum popular din Măgura, zona Moeciu.

Regele Charles al III-lea i-a mai avut printre invitaţi pe contele Tibor Kálnoky, pe medicul Radu Deac, pe reprezentanţii Fundaţiei ADEPT din Saschiz, pe regele autoproclamat al romilor, Dorin Cioabă, numeroşi reprezentaţi ai unor întreprinderi şi asociaţii cu impact social şi de mediu, însă şi pe membrii a două familii din judeţul Maramureş, din localităţile Breb şi Budeşti.

Foto/video: Radio România Brașov FM

De același autor

Related Articles