România nu duce lipsă de locuri de muncă. Ofertă variată şi în Caraş-Severin

Aproape 29.000 de locuri de muncă sunt vacante la nivelul întregii ţări, cele mai multe pentru cei cu studii medii şi profesionale – anunţă ANOFM.

Sunt căutaţi agenţii de securitate, muncitorii necalificaţi în mai multe ramuri ale economiei şi vânzătorii. Peste 1.200 de posturi sunt destinate celor cu studii superioare, ingineri în diferite domenii de activitate, programatori, manageri, medici sau contabili.

În Caraş-Severin, în această perioadă sunt vacante 56 de posturi.

Cele mai multe sunt in Otelu Rosu, unde se cauta 10 montatori si depanatori de aparate si echipamente electronice si 10 operatori la masini-unelte.

Urmeaza Resita cu 13 locuri de munca pentru administrator societate comerciala, agenti de securitate, curieri sau consilieri juridici.

In Baile Herculane sunt vacante 10 locuri de munca, in Oravita 9 posturi, in timp ce la Moldova Noua si Bozovici doar cate unul.

Şi angajatorii din spaţiul economic european oferă, prin intermediul reţelei Eures România, 320 de locuri de muncă. Cei interesaţi se pot adresa unui consilier din cadrul AOFM de domiciliu sau pot intra pe pagina de internet anofm.ro.

De același autor

Related Articles