Revoluția tarifelor! TUR Reșița a modificat prețurile în mijloacele de transport

Tarifele în mijloacele de transport, din Municipiul Reșița, au fost schimbate. S-au introdus noi tipuri de abonamente iar prețul acestora este mai redus.

Dan Jurubescu, directorul societăţii Transport Urban Reşiţa spune că s-au efectuat mai multe schimbări, toate în sprijinul călătorilor. În acest fel, o persoană care domiciliază în cartierul Moroasa, nu mai trebuie să-și cumpere un alt abonament pentru a merge, de exemplu, în cartierul Govândari. În același timp, cu acest abonament se poate deplasa în orice cartier al Reșiței fie că este vorba de Cuptoare, Țerova, Doman sau Cuptoare.

A fost redus și prețul acestora de la 25 de lei pe săptămână, la 15 lei. Cele nouă tipuri de abonamente existente au fost reduse doar la patru. Cel de o zi costă 6 lei. Abonamentul de 5 zile lucrătoare costă 15 lei. Marele avantaj cu acest abonament este că dacă până acum era valabil de luni până vineri, în prezent se poate folosi 5 zile consecutiv. De exemplu, dacă a fost cumpărat joi, poate fi folosit vineri, luni, marți și miercuri în săptămâna următoare. Mai mult, poți să-l cumperi și să-l folosești după mai multe luni. Abonamentele elevilor și cele ale pensionarilor a rămas la aceeași valoare, costă tot 20 de lei.

Există și o noutate, abonamentul de șapte zile pentru persoanele care lucrează sâmbăta și duminica, cu prețul de 20 de lei. Abonamentul calendaristic lunar costă 75 de lei.