REŞIŢA: Se restricţionează circulaţia maşinilor şi pe tronsonul Pod Intim-Triaj

Primăria Reşiţa introduce noi restricţii având în vedere extinderea lucrărilor de modernizare a transportului public electric.

De marţi, 5 iulie, se închide circulația şi pe sensul de mers Intim – Victoria de pe B-dul. Republicii, de la intersecția cu Calea Caransebeșului până la intersecția cu str. Progresului. De asemenea se restricționează la o bandă, ambele sensuri de deplasare de la intersecția Calea Caransebeșului – str. Timișoarei (pasaj superior Intim) până la B-dul. A.I. Cuza bifurcație cu  B-dul. Revoluția din Decembrie pe zona mediană a căii de rulare a tramvaiului. Perioada estimată  a lucrărilor este: 5 iulie -4 ianuarie 2023.

În prezent, B-dul. Republicii rămâne închis circulației autovehiculelor, iar intersecțiile Intim și Renk și legătura rutieră între Str. Progresului și Str. Țarcului rămân deschise. În zona Pasajului Intim pe sensul de mers în sus se restricționează în continuare circulația autovehiculelor, inclusiv breteaua spre Str. Timișoarei, iar circulația se va desfășura în dublu sens pe cealaltă bretea a pasajului. Intersecția de la Intim funcționează ca sens giratoriu.

„Circulația autovehiculelor în Micro I se face folosind căile de acces existente cu ieșire spre B-dul. Muncii. Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.”, potrivit Primăriei Reşiţa.

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

2 COMENTARII

  1. Aveți dreptul să comentați ( doar românul se pricepe la toate,,) dar nu vă erijați în majoritate, vorbiți și scrieți NUMAI în nume propriu!

  2. Nu am nimic impotriva lucrariilor si reamenajarea Resitei dar am si eu niste nelamuriri . Cat la suta din locuitori orasului isi doresc aceste schimbari radicale ale cartierului govandari ? Oare nu se putea face cum chiar s-a facut in alte orase o parte si labterminare cealalta parte ? Adica sa se fi inchis si facut Renk – Intim partea cu blocuri impare si la gata cealalta parte ? Eu cred ca era mai bine si nu se facea acest carambol … Tiruri pe B-dul Muncii 🙁 . In toata aceasta perioada de refacere … batrani trebuie inchisi in case ? Vor seara sa iasa dimineata sau seara putin la racoare si la aer … dar … nu pot sa stea in picioare … ca sunt batrani … nenea taitelu … ia intreaba consilieri tai au parinti ? Sau ei stau la vile si nu au nevoie de o banca pe care sa se aseze . Am inteles eu gresit sau chiar se va micsora trotuarul ? Oare … in acest oras imens in care jumatate din cetateni sunt plecati in strainatate … chiar era nevoie de tranvai ?

Comments are closed.

De același autor

Related Articles