Reşiţa se alătură oraşelor care organizează un maraton al vaccinării împotriva COVID-19, pentru a creşte rata de imunizare a populaţiei.

Primăria Reşiţa, în parteneriat cu Instituţia Prefectului Caraş-Severin şi Direcţia de Sănătate Publică organizează, în perioada 21-23 mai, Maratonul Vaccinării – Reşiţa pune umărul.

De vineri, 21 mai, de la ora 8.00 până duminică, 23 mai, la ora 20.00, non-stop, locuitorii din tot județul se pot imuniza fără programare, doar cu buletinul, la centrul de vaccinare din incinta Școlii generale nr. 6 (Mihai Peia) din Reșița, situată pe strada Gratz, nr 10. Vaccinarea se realizează cu serul Pfizer-BioNTech, iar rapelul se va face în același centru după 21 de zile.

Viceprimarul Mădălina Chiosa

Persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani și doresc sã se vaccineze trebuie să fie însoțite de un părinte sau tutorele legal.

Reșița este cel de-al doilea oraș din Caraș Severin care organizează un maraton al vaccinării. Între 14-16 mai, în Caransebeș, maratonul s-a bucurat de succes, cele 500 de doze de vaccin comandate fiind epuizate după prima zi.