Reșița: Proiectul de reabilitare a fântânii cinetice din centrul Reşiţei va fi rescos la licitaţie

Reabilitarea fântânii cinetice din centrul civic al Reşiţei nu va fi finalizată prea curând, deşi acest lucru trebuia să se întâmple încă din primăvară.

Primarul Ioan Popa spune că proiectul în valoare de peste 1,8 milioane de lei a fost abandonat de constructor.

Fântâna din centru a fost depășită ca termen de Termoconstruct. Lucrarea a avut termen un an de zile deşi se putea face în trei-patru luni. S-au perindat doi-trei muncitori pe aici de-a lungul timpului, iar în final am fost obligat să reziliem contractul, el a ieşit din termen și vom relicita după ce vom face o expertiză în care un expert să spună cât s-a făcut. Să știe următoarea firmă de unde pornește. E trist că am realizat o statuie  a maestrului Constantin Lucaci, ea este gata deja de opt luni de zile. Anul acesta se împlinesc o sută de ani de la nașterea maestrului și era un moment extraordinar de frumos să avem fântâna reabilitată complet. E rușinos  că firma Termoconstruct ne-a abandonat.

Primarul Ioan Popa a precizat că din fericire nu este vorba de fonduri europene, astfel că municipalitatea nu este presată de timp, cum este cazul altor proiecte.

1 COMENTARIU

  1. Asta se intimpla cind se fac dedicații unor firme!! În economie nu exista performanta și concurenta reala pe piața pt ca administrațiile locale și centrale se implica și dau contracte/ lucrări cu dedicație..? Cum sa poată face aceasta firma, termoconstrct, reparații la aceasta bijuterie a orașului? Cum? Numai prin subcontractari către alții ??? De ce ? Pt ca I s a dat cu dedicație la o asa zisa ,, licitație,, de către un prieten?? Ușor de remarcat ca acel prieten este o persoana care a beneficiat la maxim de serviciile firmei la o construcție personala, blocul privat de locuinte/ apartamente ???

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles