Reşiţa: lucrările la tramvai impun noi restricţii de trafic

Lucrările la tramvai impun noi restricţii de trafic, la Reşiţa.

Circulaţia rutieră va fi reluată pe douã tronsoane de drum, iar o altă stradã va fi închisă.

În cursul serii de astăzi, 05 iulie 2023, se deschide podul de la Fântânilor și strada Parâng în spatele Universității Babeş-Bolyay, pentru trafic, și se închide de mâine partea de Titulescu, cea care duce în Luncă la magazinele Kaufland, Lidl și Altex, zona 7 Noiembrie, pentru că trebuie să se facă joncțiunea liniei de tramvai.

S-a făcut joncțiunea în spatele Universității și urmează ca în următoarele 10 zile să facem joncțiunea și pe Titulesu, după care vom veni foarte repede, practic cu linia până la gata.

Până la Universitate suntem în grafic și speranțele noastre sunt ca luna iulie și august să fie luni care să ne dea realmente posibilitatea și șansa să lucrăm în condiții ideale.

Începutul n-a fost foarte promițător, în sensul că sunt condiții dure. În ultimele trei luni de zile a plouat aproape fără încetare, cu mici episoade de pauză. Practic e dezarmant.

Nu poţi să torni asfalt pe ploaie, nu poți să torni beton. Se lucrează extrem de greu, se acumulează apa în fundațiile de linie.

Noi înțelegem că costructrul trece prin momente dificile și suntem alături de el, noi ca și beneficiari. Sper ca și reștițenii să aibă îngăduinţă cu noi și cu toți cei care sunt implicați în acest proiect,” a declarat pentru postul nostru de radio primarul municipiului Reşiţa, Ioan Popa.

De același autor

Related Articles