Reşiţa: femeie accidentată de maşina poliţiei aflată în misiune

Pe strada Sportului din municipiul Reșița s-a produs în această dimineaţă un accident rutier, a autospecială de poliție din cadrul Serviciului Criminalistic al inspectoratului, condusă de un ofițer de poliție, ce se deplasa în misiune, la un accident rutier, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a acroșat un pieton, angajat în traversarea străzii, la o distanță de aproximativ doi metri de trecerea pentru pietoni.

Pietonul, o femeie de 79 de ani, este în stare conștientă și a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital. Ofițerul de poliție a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

În acest moment echipa operativă din cadrul inspectoratului efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„După finalizarea cercetării la fața locului, revenim cu informații,” ne-a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Cele mai citite

Related Articles