Reşiţa: depozitarea resturilor vegetale în zona platformelor de colectare este interzisă

Administraţia reşiţeană atrage atenţia că este interzisă depozitarea resturilor vegetale în zona platformelor de colectare, pentru a evita amestecarea accidentală a acestora cu deşeurile menajere.

“Având în vedere măsurile pentru buna gospodărire a Municipiului Reșița aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 60/2020, vă reamintim că deșeurile vegetale provenite din toaletările de arbori, arbuști, gard viu, cosit iarbă etc. de pe terenurile aferente asociațiilor de proprietari (domeniul public) pe care aveți obligația să le întrețineți, se depozitează pe spațiul verde sau în zona adiacentă suprafeței carosabile doar în zilele de luni și marți, în zonă cu acces auto pentru a putea fi ridicate ușor,” au transmis reprezentanţii pimăriei Reşiţa.

Depozitarea acestora se face doar cu anunțarea prealabilă a Serviciului Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Reșița la nr. de telefon 0255220200 sau 0735450991 de luni până joi intre orele 08-16 și vineri între orele 08-13.

În ceea ce priveşte deșeurile vegetale din zona de case, acestea se vor ridica tot în baza unei solicitări telefonice, urmând a se stabili data și locația din care vor fi ridicate, au mai transmis reprezentanţii pimăriei Reşiţa.

De același autor

Related Articles