Record de donatori astăzi la Centrul de Transfuzii Sanguine Reşiţa! Campania umanitară „Să fii erou este în sângele tău” şi-a atins obiectivul

Record de donatori astăzi la Centrul de Transfuzii Sanguine din Reşiţa! La unitatea din municipiu s-au prezentat astăzi peste 50 de persoane iar 31 au donat efectiv, restul fiind respinşi din cauza unor probleme medicale.

Un lucru este cert, de când a început pandemia de SARS CoV-2 unitatea de transfuzii nu a mai avut atât de mulţi donatori iar acest lucru arată că această campanie umanitară şi-a atins scopul şi anume acela de a îmbunătăţi stocul de sânge şi a ajuta bolnavii din spitalele cărăşene.

După cum se poate observa, sala de aşteptare a fost din nou plină. Astăzi, au donat sânge foşti studenţi, Asociaţia Nevo Parudimos, Asociaţia Cultură şi Fapte Bune dar şi persoane din Reşiţa care au auzit de această campanie umanitară şi au venit să facă o faptă bună.

Campania umanitară „Să fii erou este în sângele tău” cotinuă, mâine fiind ultima zi astfel că oamenii sunt invitaţi într-un număr şi mai mare deoarece nevoia de sânge rămâne. Între orele 08.00-12.00 oamenii pot salva vieţi!

Cele mai citite

Related Articles