[AUDIO]Reabilitarea străzilor din Lunca Pomostului se apropie de final. Ioan Popa: “În următoarele săptămâni se va face predarea-primirea”

Lunca Pomostului din Reşiţa va deveni cel mai modern cartier din oraş. Aproape nouă milioane de lei,  fonduri europene, au fost investite în reabilitarea celor șase străzi care fac legătura între bulevardele Revoluția din Decembrie și Alexandru Ioan Cuza. 

Primarul Ioan Popa se declară mulţumit de lucrări şi spune că mai sunt de pus la punct mici detalii, în următoarele săptămâni se va face procesul de predare – primire. Edilul a afirmat că au mai fost şi lucruri de corectat, cum a fost cazul pistelor de biciclete care au fost distruse în intersecţii. Dalele au fost înlocuite cu îmbrăcăminte asfaltică de culoare roșie. 

Străzile din Luncă, în principiu ar trebui să facem procesul de predare – primire în următoarele săptămâni. Au mai fost mici-mici lucruri de corectat, au fost probleme pe intrări şi ieșiri, pe partea de pavele de beton, le-am înlocuit cu asfalt de culoare roșie. Au trebuit scoși stâlpii vechi în unele locuri. Deși au fost puşi stâlpi noi nu erau scoși cei vechi pentru că nu puteam să lăsăm strada fără lumină vreo lună de zile. Dar una peste alta, eu personal sunt mulțumit de ce a ieșit acolo cu toate comentariile de rigoare.

Primarul Ioan Popa a declarat că mai trebuie montaţi bolarzi electrici pe strada pietonală care vine de la Colegiul Naţional Traian Lalescu din Reşiţa, astfel încât să nu mai intre maşini decât cei care sunt riverani.

De același autor

Related Articles