Radio Reşiţa va fi recompensat pentru contribuţia adusă la promovarea Banatului Montan, în Gala Premiilor de Excelenţă Anina 2021

Cel mai important eveniment din 2021 pentru orașul Anina are loc în această săptămână.  ”Gala Premiilor de Excelenţă pentru dezvoltarea şi promovarea Banatului Montan” va avea loc miercuri,22 decembrie, având o mare importanță în viața fostului oraș minier, dar şi a întregului Banat Montan.

”Evenimentul constituie o premieră în Banatul de Munte, prin care lăsăm ca excelența omului care sfințește locul să își pună amprenta, pentru ca implicarea oamenilor și eforturile lor să fie apreciate și promovate la adevărata lor valoare”, spune directorul Casei de Cultură din Anina, Marian Meșinschi:

”Un eveniment important, este modul orașului Anina de a mulțumi tuturor celor care au contribuit în decursul anilor la promovarea imaginii Banatului Montan, la promovarea imaginii Aninei. Vor fi înmânate diplome de Excelență și trofee tuturor celor care au promovat Banatul Montan. Printre premianți se află și Studioul Radio Reșița, care întotdeauna a promovat orașul Anina, Banatul Montan, tot ceea ce înseamnă turism în aceste locuri. Mulțumesc Radio Reșița pentru promovarea la o scară largă, având în vedere că Radio Reșița se poate recepționa peste granițele țării.”

Gala Premiilor de Excelenţă pentru dezvoltarea şi promovarea Banatului Montan este organizată de Primăria și Consiliul Local al Orașului Anina miercuri 22 decembrie, de la ora 17.00 la Casa de Cultură a Forumului German din oraș.

Sursa foto: Centru Cnipt Turism Anina