[FOTO] Radio Reşiţa a dăruit şi în acest an, steguleţe celor mândri că sunt români!

De 1 Decembrie echipa Radio România Reşiţa a împărţit 1.000 de steguleţe cetăţenilor care au participat în centrul municipiului Reşiţa la manifestările dedicate „Zilei Naţionale a României” şi „Centenarului”. Prin această acţiune, devenită deja tradiţională, echipa Radio Reşiţa a reuşit să-i unească pe români sub un simbol prea puţin preţuit… Drapelul Naţional!

Tricolorul este un simbol cu care noi ne mândrim în această zi importantă. Şi această acţiune, marca Radio România Reşiţa a fost un succes! Imediat după instalarea cortului Radio Reşiţa în centrul civic, cetăţenii, patrioţi adevăraţi au venit într-un număr mare pentru a primi gratuit acest simbol important. Echipa Radio Reşiţa, în frunte cu managerul Laura Sgaverdea a socializat cu cei prezenţi la ceremonia de 1 Decembrie şi le-a oferit oamenilor un tricolor în miniatură.

Cetăţenii au fost şi de această dată încântaţi, şi s-au bucurat că au putut participa la ceremoniile militare cu Tricolorul în mână!

Radio România Reşiţa a reuşit şi astăzi să aducă istoria mai aproape de conștiința cetăţenilor. EXPOZIȚIA DE PANOURI  “EU ALEG ROMÂNIA”, ediţia dedicată ANULUI CENTENAR a fost admirată de cei care au participat la parada militară, iar cei mai tineri dintre participanţi au ținut să se fotografieze lângă aceste panouri care reflectă istoria nostră, a românilor!

Pe fiecare dintre cele 10 panouri sunt prezentate câte 10 momente istorice ale poporului român de la origini până în 1918, momente ale căror prezentare editorială este realizată de Rețeaua Studiourilor Teritoriale în ediția centenară a  campaniei editoriale România 100 – Eu aleg România.

Dacă pentru unii, 1 Decembrie reprezintă doar o dată în calendar, pentru noi, această zi reprezintă, în primul rând, sărbătoarea noastră, a românilor, ziua în care ne sărbătorim ţara, strămoşii, istoria, bunele şi relele din viaţa noastră şi implicit, pe noi. Este ziua în care este rememorată istoria neamului şi acest lucru se povesteşte tuturor celor care ştiu să asculte!

 

Daiana Roşca