PSD Caransebeș merge în alegeri cu Felix Borcean

Conducerea PSD Caransebeș și-a stabilit prioritățile politice pentru alegerile de anul viitor. Organizația și-a reconfirmat poziția de susținere față de președintele formațiunii, Silviu Hurduzeu și față de actualul primar al Caransebeșului. În ciuda diferitelor speculații de până acum, Felix Borcean este hotărât să candideze pentru un nou mandat, alături de echipa PSD.

“Politica este un sport de echipă, de rezistență și întotdeauna trebuie să primeze interesul public, iar cei care nu înțeleg acest aspect nu sunt persoanele pe care ne dorim să le vedem pe liste la următoarele alegeri. Ne propunem câștigarea tuturor scrutinurilor electorale din 2024 și am făcut împreună primul pas decisiv în acest sens”, se arată în comunicatul Biroului de Comunicare al PSD Caransebeș.

În ședința prezidată de Felix Borcean și de secretarul general al organizației municipale, Florin Bogdea, city managerul municipiului, pentru obținerea rezultatelor scontate s-au luat și o serie de alte decizii.

Invitat în această săptămână în emisiunea „Banatul în direct”, Felix Borcean a mărturisit că a intrat în PSD pentru ca și municipiul Caransebeș să aibă acces la fonduri care să ajute comunitatea.

De același autor

Related Articles