Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Caraș-Severin

Domnul Gheorghe Aurel Filipescu, managerul general AquaCaraș SA, împreună cu domnul Marius Isac, vicepreședintele Consiliului Județean, au participat în perioada 20-22 aprilie la o serie de întâlniri organizate de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Una din întâlniri a fost o ședință de lucru coordonată de domnul Cristian Ghinea, ministrul de resort, și a avut ca temă pregătirea etapei următoare de accesare a finanțărilor europene, pentru continuarea investițiilor de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Caraș-Severin.

În urma discuțiilor purtate s-a desprins concluzia că societatea AquaCaraș SA se încadrează în termenele necesare pentru demararea următoarei etape de investiții, având deja parcurse mai multe. Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Caraș-Severin are în vedere, în etapa următoare, continuarea extinderii și reabilitării rețelelor de apă potabilă și canalizare în cele opt localități urbane: Reșița, Caransebeș, Bocșa, Oravița, Otelu Roșu, Moldova Nouă, Anina și Băile Herculane, precum și extinderea acestor rețele în cinci comune: Teregova, Mehadia, Topleț, Ticvaniu Mare și Grădinari.

Termenul impus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene pentru finalizarea verificării documentațiilor întregului proiect este 30 septembrie 2021.

Biroul de Comunicare AquaCaraș SA

De același autor

Related Articles