Proiectul pentru modernizarea clădirii Liceului HERCULES din Băile Herculane a intrat, de astăzi, într-o nouă etapă!

Proiectul pentru modernizarea clădirii Liceului Hercules din Băile Herculane a intrat, începând de astăzi, într-o nouă etapă, fiind tot mai aroape faza semnării contractului de finanțare a lucrărilor privind această investiție.

Astăzi, 11 martie, proiectul privind reabilitarea, modernizarea și extinderea liceului din Băile Herculane intră în linie dreaptă, am trecut de procesul de verificarea a conformității administrative și a eligibilității și urmează să trecem într-o nouă etapă de evaluare tehnică și financiară! După finalizarea tuturor acestor etape, se va trece la semnarea contractului, lucrările de execuție vor fi scoase la licitație și după clarificări și comunicări va fi semnat și contractul cu constructorul care se va ocupa de reabilitarea clădirii liceului!

Valoarea contractului a fost în prima fază de 8 milioane de lei, dar valoarea a crescut, având în vedere că este și alt cost cu manopera și a ajuns la o sumă aproximativă de 11 milioane de lei! Finanțarea este asigurată din fonduri europene, cofinanțarea orașului ridicându-se la 2 la sută din valoarea totală a proiectului!, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul Băilor Herculane.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles