Proiectul de modernizare a instalațiilor electrice și de fluide medicale este în grafic la Spitalul Municipal Caransebeş

Lucrările de modernizare a instalațiilor electrice, de iluminat și de fluide medicale, precum și cele de montare a senzorilor de detecție a incendiilor în Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, sunt în plină desfășurare anunţă reprezentanţii primăriei Caransebeş.

În aceste zile s-a lucrat la etajul 6, la secția Obstetrică-Ginecologie, lucrări finalizate pe jumătate de etaj.

În momentul de față s-a finalizat jumătate din secția de Ginecologie, facem recepția la aceste lucrări, s-au schimbat partea electrică, partea de fluide medicale, adică oxigen și vacuum, precum și acele semnalizatoare la incendii. Urmează tot pe etajul 6 partea de Neonatologie și finalizarea secției Ginecologie, apoi coborâm pe celelalte etaje, pe fiecare etaj, să finalizăm aceleași lucrări.” susţine managerul de proiect Florin Bogdea.

Proiectul „Consolidarea infrastructurii medicale a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș”, care trebuie finalizat până la 31 decembrie 2023, are o valoare totală de 11,223,069.50 lei cu TVA, iar contribuția municipalității caransebeșene este de 614,324.50 lei cu TVA.

De același autor

Related Articles