Programările pe platforma pentru vaccinarea anti COVID se pot face de astăzi, pentru centrul de la Liceul Sabin Pautza din Reşiţa

Primul centru de vaccinare din municipiul Reşiţa intră în graficul campaniei naţionale de vaccinare anti COVID. Lucrările de amenajare au fost finalizate în cadrul centrului amplasat în sala de sport a Liceului Sabin Pautza din municipiu. Conform Direcţiei de Sănătate Publică programările se vor putea face online începând de astăzi, 23.01.2021 pentru acest centru, iar vaccinarea populaţiei va începe de luni, 25 ianuarie.

Direcţia de Sanatate Publică din Caraş-Severin, a verificat toate cele 4 puncte de vaccinare din cadrul sălii de sport a liceului Sabin Păutza din Reşiţa şi a emis astăzi avizul necesar funcţionării, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Daniel Botgros.

La Caransebeş în schimb, cadrele medicale de la Spitalul Municipal din Caransbeş vaccinează la foc continuu zilnic, între orele 8.00 şi 20.00 atât persoanele care s-au înscris în etapa a 2-a de imunizare cât şi cadrele medicale care primesc a 2 doză de vaccin pentru a avea imunitate completă.

Pe zi, aici sunt vaccinate aproximativ 120 de persoane, medicii şi asistenţii fiind împărţiţi în două echipe, ne-a declarat managerul Daniela Dragoi. Vă reamintim că în ultimele 24 de ore această unitate medicală a administrat cele mai multe vaccinuri anti COVID din judeţul Caraş-Severin.

2 COMENTARII

  1. Numai mintiti atat,am sunat Sambata,apoi am sunat Duminica si niciun raspuns.Am sunat si la telefon call center,acolo stupoare centrul de programari pentru vaccin covid 19,nu este inregistrat.Am sunat la radio Resita si mia-ti inchis telefonul, rusine pentru un post public.De fapt ce sa ne asteptam mintiti ca si comunisti.Sa-u au putine vacinuri si se fac numai la cine vrea ei,adica la cunostinte.

  2. Numai mintiti atat,am sunat Sambata,apoi am sunat Duminica si niciun raspuns.Am sunat si la telefon call center,acolo stupoare centrUul de programari pentru vaccin covid 19,nu este inregistrat.Am sunat la radio Resita si mia-ti inchis telefonul, rusine pentru un post public.De fapt ce sa ne asteptam mintiti ca si comunisti.Sa-u au putine vacinuri si se fac numai la cine vrea ei,adica la cunostinte.

Comments are closed.

De același autor

Related Articles