Primăria Reşiţa închide linia telefonică pusă la dispoziţie pentru cei care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, programările urmând să se facă pe platforma naţională, în funcţie de numărul de doze alocate municipiului de pe Bârzava.

Săptămâna aceasta, la centrul de la Liceul de artă Sabin Păuţa, pe lângă poliţiştii locali, asistenţii personali ai personelor cu handicap şi personalul Direcţiei de Asistenţă Socială vor fi imunizate 192 de persoane care s-au programat prin intermediul numărului de telefon pus la dispoziţie de către municipalitate.

S-au finalizat programările pentru cele 270 de vaccinuri primite de municipiul Reșița. În cursul zilei de ieri, prin linia telefonică deschisă la Direcţia de Asistenţă Socială, s-au programat pentru vaccinare – în perioada 26 – 29 ianuarie – 192 de persoane. Totodată, au fost programați 58 de asistenți personali ai personelor cu handicap sau personal DAS și 20 de polițiști locali. Având în vedere că s-au epuizat toate dozele cu vaccin, linia telefonică deschisă de Primăria Reșița va fi închisă, urmând ca programările să se facă doar pe platforma națională de vaccinare https://vaccinare-covid.gov.ro/, în funcție de disponibilitatea de vaccinuri de la nivel național alocate municipiului Reșița.

Centrul de vaccinare de la Liceul de artă Sabin Păuţa din Reşiţa funcţionează între orele 8.00 – 20.00, cu pauză în intervalul 13.00 – 14.00, pentru dezinfectarea spaţiului , respectiv aerisire, ventilare, conform procedurilor impuse de Ministerul Sănătăţii. zilnic sunt imunizate aproximativ 60 de persoane.

Centrul de vaccinare de la Liceul de artă Sabin Păuţa din Reşiţa nu a apare încă în platforma naţională, singurele locuri disponibile în acest moment fiind la Moldova Nouă şi Oraviţa, dar pentru luna martie.