Program de vizită redus la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş

Primăria Caransebeş anunţă scurtarea programului de vizită al aparţimătorilor, având in vedere contextul epidemiologic.

Accesul va fi permis zilnic, doar între orele: 15.00- 17.00. Pachetele pacienţilor se preiau zilnic de la poarta unitătii sanitare de către personalul sectiei/compartimentului între orele 11.00-12.00 si 16.00-17.00.

În cadrul sectiei A.T.I. comunicarea cu pacientul se face prin intermediul telefonului mobil al sectiei la numărul 0754383834 sau prin centrala telefonică a unităţii sanitare, zilnic între orele 12.00-13.00 si 18.00-19.00.

Pentru informaţii medicale privind starea de sănătate a pacientului se comunică cu medicul curant prin intermediul centralei telefonice care face legătura cu secţia/compartimentul.

Vizitatorii trebuie să respecte următoarele reguli:

  • – Obligatoriu vor purta masca la intrarea in spital, pe tot parcursul vizitei pana la iesirea din spital;
  • la intrarea in sectie vor purta halat de unica folosinta, masca, botosi;
  • – Dezinfectia mainilor la interarea si iesirea din sectie;
  • – La un pacienţ in acelasi timp , va intra doar o singura persoana, iar durata vizitei nu va depasi 10 minute.
  • Reguli speciale de vizitare pentru pacientii cu COVID-19
  • Acesul aparţinătorilor este strict interzis în cadrul unităţii sanitare, iar comunicarea cu pacientul se face prin intermediul telefonului mobil (personal) sau prin centrala telefonică care face legatură cu sectia/compartiment unităţii sanitare unde se află pacientul.

    Conform legislaţiei în vigoare este permis accesul apartinatorilor la pacienţii infectaţi cu SARS-COV-2 –cazuri severe de boală cu respectarea regulilor sanitare (aparţinătorii sunt instruiţi şi însoţiţi de către personalul din secţie cu privire la utilizarea echipamentului de protecţie).
  • Echiparea şi dezechiparea aparţinătorilor se face sub stricta supraveghere şi indrumare a personalului secţiei/compartimentului.

De același autor

Related Articles