Primăria Caransebeş anunţă scurtarea programului de vizită al aparţimătorilor, având in vedere contextul epidemiologic.

Accesul va fi permis zilnic, doar între orele: 15.00- 17.00. Pachetele pacienţilor se preiau zilnic de la poarta unitătii sanitare de către personalul sectiei/compartimentului între orele 11.00-12.00 si 16.00-17.00.

În cadrul sectiei A.T.I. comunicarea cu pacientul se face prin intermediul telefonului mobil al sectiei la numărul 0754383834 sau prin centrala telefonică a unităţii sanitare, zilnic între orele 12.00-13.00 si 18.00-19.00.

Pentru informaţii medicale privind starea de sănătate a pacientului se comunică cu medicul curant prin intermediul centralei telefonice care face legătura cu secţia/compartimentul.

Vizitatorii trebuie să respecte următoarele reguli:

  • – Obligatoriu vor purta masca la intrarea in spital, pe tot parcursul vizitei pana la iesirea din spital;
  • la intrarea in sectie vor purta halat de unica folosinta, masca, botosi;
  • – Dezinfectia mainilor la interarea si iesirea din sectie;
  • – La un pacienţ in acelasi timp , va intra doar o singura persoana, iar durata vizitei nu va depasi 10 minute.
  • Reguli speciale de vizitare pentru pacientii cu COVID-19
  • Acesul aparţinătorilor este strict interzis în cadrul unităţii sanitare, iar comunicarea cu pacientul se face prin intermediul telefonului mobil (personal) sau prin centrala telefonică care face legatură cu sectia/compartiment unităţii sanitare unde se află pacientul.

    Conform legislaţiei în vigoare este permis accesul apartinatorilor la pacienţii infectaţi cu SARS-COV-2 –cazuri severe de boală cu respectarea regulilor sanitare (aparţinătorii sunt instruiţi şi însoţiţi de către personalul din secţie cu privire la utilizarea echipamentului de protecţie).
  • Echiparea şi dezechiparea aparţinătorilor se face sub stricta supraveghere şi indrumare a personalului secţiei/compartimentului.