Primarul Lugojului este nemulțumit de Poliția Locală

Conducerea Poliției Locale Lugoj poate fi destituită după ce primarul Claudiu Buciu s-a declarat nemulțumit de activitatea polițiștilor lugojeni și mai ales de felul cum acționează aceștia pe teren, sau în cazul unor controale tematice.

Printre cele mai dure acuze lansate de șeful administrației lugojene este și cea privind posibile relații de prietenie între polițiștii locali și persoanele controlate. Motiv pentru care primarul a precizat că va lua în calzul schimbarea conducerii Poliției Locale în cel mai scurt timp.

Ei au relații de prietenie cu contravenienții. Au o relație în care dânșii cred că dacă noi solicităm controale tematice pe anumite chestiuni și ei se duc la cei vizați, se duc spre exemplu si spun: ne-a trimis primarul! sau îi anunță că o să vină în control. Or, primarul nu trimite, primarul înearcă să aplice și să respecte o lege.

Sun relații mai vechi între ei și persoane care încalcă anumite regulamente locale. Ei nu pot să depășească probabil relațiile vechi de prietenie, dar asta nu ne interesează pe noi”, a declarat Claudiu Buciu.

Șeful Poliției Locale, Florin Dumitru, cel care pare vizat de acuzele venite dinspre Primăria Lugoj nu a dorit să comenteze declarațiile primarului, precizând însă că nici el nu este pe deplin mulțumit de activitatea serviciului pe care-l conduce.

Organigrama Poliției Locale Lugoj va fi schimbată în luna februarie, iar atunci se au în vedere chiar și modificări ale structurii de conducere.

Foto Politia Locala Lugoj/Facebook

De același autor

Related Articles