Primarul Gheorghe Roma dezvoltă Slatina-Timiş cu fonduri obţinute prin PNRR

Primarul Gheorghe Roma îşi doreşte să dezvolte comuna Slatina Timiş cu ajutorul fondurilor provenite prin intermediul programului naţional de redresare şi rezilienţă. La ora actuală sunt 5 proiecte depuse pe PNRR, ne-a declarat edilul Gheorghe Roma:

“Programul Național de Redresare și Reziliență eu spun că a venit ca o mănușă pentru toate administrațiile locale. Cele cinci proiecte sunt reabilitarea sediului primăriei, sisteme de supraveghere video în toată comuna, înființarea unui centru de colectare deșeuri cu aport voluntar, pentru că avem destule probleme pe linie de mediu, construirea de locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ și dotarea cu mobilier pentru Școala Gimnazială Slatina Timiș, unde mai avem un pic de complectat și la digitalizare”.

Primarul de la Slatina-Timiş mizează tot pe PNRR pentru eficientizarea energetică a cladirilor de utilitate publică de pe raza comunei şi a satelor aparţinătoare. Edilul va construi în acest an şi un parc fotovoltaic, pentru producerea energiei electrice.

De același autor

Related Articles