[AUDIO] Cu investiţii minime, Primăria Reşiţa reface carosabilul din cartierele arondate municipiului

Primăria Reşiţa repară drumurile din cartierele urbei cu asfaltul frezat, recuperat în urma lucrărilor de reintroducere a tramvaiului. Primele intervenţii au avut loc la Ţerova, dar urmează Moniom şi Câlnic.

Şeful Direcţiei pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului, Daniel Călin, a precizat pentru Radio Reşiţa că atunci când va fi frezat carosabilul din partea de sus a oraşului, se va interveni şi în Doman, Secu şi Cuptoare. Întrebat şi despre soarta cartierului Dealul Crucii, acesta a subliniat că zona este cuprinsă într-un amplu proiect de reabilitare totală care ar trebui să înceapă curând.

Daniel Călin a mai declarat că investiţia municipalităţii este minimă, aceasta constând doar în folosirea utilajelor din dotare şi a resursei umane.

2 COMENTARII

  1. Moniom, Calnic, Doman, Secu si Cuptoare, dar Micro 1,2,3,4, Moroasa si multe alte strazi din oras care nu au fost facute de zeci de ani unde umblii ca pe Luna sau pe Marte de schimba oamenii bucsele odata in fiecare luna, nu se mai face nimic ? De ele s-a uitat total, sau nu are primarul nevoie de acele strazi, el nu umbla pe acolo, face drumurile doar pe unde umbla el pentru ca masina lui sa nu aiba nevoie de investitiile lunare ca celorlalti oameni din acest oras

Comments are closed.

De același autor

Related Articles