Primăria Reşiţa recrutează personal medical pentru centrele de vaccinare. Medicii sunt dezinteresați!

Primăria Reşiţa caută în continuare personal medical pentru centrele de vaccinare. Municipalitatea recrutează atât medici, cât şi asistenţi medicali. Până acum au fost depuse 21 de dosare, dar interesaţi au fost doar asistenţii medicali nu şi medicii, ne-a confirmat şeful Directiei Generale Învatamânt Cultură, Tinereţ Sport şi Culte din cadrul Primăriei Reşiţa, Liliana Dacica.

Avem 21 de dosare, din păcate doar pentru funcția de asistent medical, se pare că medicii nu și-au dorit să lucreze în aceste centre de vaccinare dar momentan ne putem baza pe aceste 21 de dosare și astfel că ne dorim să deschidem noi fluxuri de imunizare în centrele pe care le avem acum în Reșița.

Cei interesați se mai pot înscrie, noi mai primim dosare mai ales că pentru această funcție de medic nu avem niciun dosar depus așa că așteptăm medicii cu brațele deschise să ne sprijine în acest demers„, ne-a declarat Liliana Dacica.

Persoanele interesate de ocuparea acestor poziţii îşi pot depune dosarele în zilele de miercuri şi joi, la registratura Primăriei Reşiţa, între orele 8.30 şi 16.00. În ordinea depunerii solicitărilor, se pot obţine informaţii suplimentare la numărul de telefon 0355429868.

De același autor

Related Articles