Primăria Reşiţa caută finanţare pentru amenajarea unui centru SPA cu saună şi jacuzzi

Primăria Reşiţa nu renunţă la extinderea Complexului Municipal de Sport şi Sănătate Ioan Schuster din Reşiţa, un proiect realizat în 2019, prin care se doreşte creşterea atractivităţii oraşului pentru locuitorii săi, posibilii investitori dar şi pentru turişti.

Proiectul prevedere construirea unui SPA în continuarea bazinului olimpic, la intrarea din lateral, dinspre Spitalul Judeţean de Urgenţă. Potrivit primarului Ioan Popa, municipalitatea încearcă să obţină finanţare pentru această investiţie de care Reşiţa are mare nevoie.

Am făcut un proiect de extensie înspre Spitalul Județean, cu o zonă de relaxare, saună, jacuzzi, baie de aburi, masaj, recuperare pentru sportivi. Proiectul a fost realizat în urmă cu 2 ani,… ca să sperăm că putem obține finanțare, a trebuit să actualizăm indicatorii tehnico-financiari ca să venim cu datele la zi.

Sunt mai multe axe pe care le țintim acuma. S-ar putea să mergem pe una de dotări, pentru că se deschid axele de dotări și pe PNRR, și pe ADR. Sperăm să reușim. Nu sunt bani foarte mulți, proiectul este undeva între 1,5-2 milioane de euro, este o sumă rezonabilă pentru ceea ce putem obține acolo. Gândiți-vă că avem sportivi de performanță, cărora le-ar prinde foarte bine să vină după antrenamente, să-și facă această revenire și de ce nu, și publicul larg din Reșița să se poată bucura de o zonă de SPA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles