Primăria Oraviţa sprijină financiar Spitalul Orăşenesc. Două secţii au primit aparatură medicală de ultimă generaţie

Primăria Oraviţa continuă să sprijine financiar Spitalul Orăşenesc pentru îmbunătăţirea condiţiilor hoteliere şi creşterea calităţii actului medical. În acest sens, spitalul a reuşit să achiziţioneze pentru secţiile ATI şi chirurgie echipamente medicale de ultimă generaţie Este vorba despre 2 defibrilatoare, 3 aparate de tip ecograf şi mai multe paturi, transmite primarul Costel Dumitru Ursu:

Continuăm să investim în sănătate! După ce săptămâna trecută s-au făcut pași importanți pentru a putea începe modernizarea, extinderea și dotarea Sanatoriului Marila, la Spitalul Orășenesc Oravița a ajuns o parte din aparatura medicală achiziționată printr-un proiect pe care îl derulăm împreună.

Mai exact, secțiile de chirurgie și A.T.I vor fi dotate cu echipamente, dispozitive și aparatură medicală noi și performante în valoare de un milion de euro.

Scopul comun pe care ni l-am propus este să îmbunătățim calitatea serviciilor medicale de care orăvițenii beneficiază chiar la ei acasă, iar diagnosticarea, investigațiile și tratamentul să fie precise și eficiente”.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles