Primăria Lugoj scoate la licitație asfaltarea a opt străzi

Primăria Lugoj urmează să scoată la licitație două loturi care însumează opt străzi pentru modernizare, prin schimbarea covorului asfaltic.

În prezent se lucrează la finalizarea procedurilor pentru înscrierea proiectelor pe sistemul electronic de achiziții publice.

“Se lucrează la demararea licitațiilor pentru două noi loturi de străzi, pentru asfaltare, partea de execuție. Din primul lot fac partestrăzile Herendeștiului, Pandurilor și T. Brediceanu. În lotul al doilea sunt cuprinse Fundătura Dorobanți și străzile Spinanței – tronsonul II, Privighetorii, Rahovei – tronsoanele I și II, Griviței”, a precizat Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului.

Lucrările sunt prevăzute pentru partea a doua a anului. Tot în această perioadă ar trebui să se reasfalteze, conform promisiunilor și străzile din zona centrală, extinsă, a orașului delimitată de intersecția Unic, Piața J.C. Drăgan, podul de fier, catedrala ortodoxă de pe strada Ep. Dr. Ioan Bălan, Hotel Dacia, parcul George Enescu, podul de beton, Universitatea Europeană “Drăgan”.

De același autor

Related Articles