Primăria Copăcele în era tehnologiei. De când au POS, oamenii se înghesuie să plătească impozitul cu cardul

De luna aceasta, toate plăţile la primăria comunei Copăcele din Caraş-Severin se pot face cu cardul sau online prin telefon a precizat pentru Radio Reşiţa primarul Ion Ihnatişin:

Foarte mulți oameni vin din străinătate mai ales cetățenii care au închiriat islazurile și au bani în bancă, vin cu cardul și plătesc impozitul. Am făcut niște demersuri pe la bancă unde trebuia şi am făcut o realizare foarte foarte bună pentru cetățenii comunei. Am publicat și un anunț pe site-ul primăriei, toată lumea ne sună că se poate chiar plăti aşa, nici nu le venea să creadă. Se poate plăti și online și nu mai trebuie să vină la primărie, de pe telefon să-și plătească; am făcut o aplicație, tot ce trebuie să ne modernizăm și noi. Cine plătește impozitul până în 31 martie are 10 la sută reducere. Până în prezent, impozitul l-au plătit 38-40 la sută din locuitorii comunei. Toată ziua vin oamenii, treaba merge foarte bine“.

Amintim că, pe raza comunei Copăcele şi în cele 3 localităţi arondate: Zorile, Ruginosu şi Ohaba Mâtnic vieţuiesc peste 860 de suflete.

Cele mai citite

Related Articles