Timişoara se alătură isteriei mondiale cauzate de jocul Pokemon Go şi organizeazã prima vânătoare de Pokemoni din oraş. Evenimentul va avea loc  astăzi, de la ora 17.00, la Casa Tineretului şi este organizat în cadrul proiectului Timişoara Capitală Naţională a Tineretului.

Amintim cã toate evenimentele sunt realizate cu contribuţii din partea firmelor sponsor, dar şi cu bani publici, Consiliul Local Timişoara alocând 400.000 de lei pentru susţinerea proiectului Timişoara – Capitala Tineretului 2016. Acum, parte din aceşti bani publici vor merge pentru achiziţionarea de monede Pokemon Go, care vor fi oferite ca premiu celor care vor lua parte la vânătoarea de la Casa de Cultură.

Preţul monedelor diferă în funcţie de calităţile acestora. „Toţi trainerii Pokémon sunt chemaţi la cea mai mare întâlnire din oraş! Să concurăm, dar mai ales să jucăm responsabil.În cadrul acestei întâlniri vor avea loc 2 concursuri: 1. Cel mai rar Pokémon Căutăm persoana care are cel mai rar Pokémon din oraş, adică îl are el şi nu îl mai are nimeni! 2. Cel mai bun prinzător. Căutăm persoana care are cei mai mulţi Pokémoni diferiţi! Pentru fiecare dintre concursuri se oferă un premiu de 550 PokéCoins pentru câştigător!

Pe toată durata evenimentului vom avea Lure Module activ pe PokéStop-ul de la Casa Tineretului,, muzică şi chill-out zone unde puteţi schimba impresii cu alţi traineri din Timişoara. Tot aici vrem să vă încurajăm să jucaţi în limite normale, dar mai ales să nu vă puneţi viaţa în pericol. Pokémon, gotta catch’em all!”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook.

Sursa: Pressalert

Daiana Roşca